SEO tekstschrijver

Over mij: Patrick Wessels

Eigenwijs genoeg om te ondernemen en precies te willen weten hoe het werkt. Zodat ik dat aan jou kan uitleggen en je daarmee kan helpen. Dat is mijn manier om jouw website hoger in Google te krijgen.

Nieuwsgierig? Check ook m’n LinkedIn-profiel.

10+ jaar ervaring

Noem me senior, expert of specialist. Ik schrijf al sinds 2010 voor tal van tevreden klanten. Daarom begrijp ik precies wat er nodig is om jouw website hoger in Google te krijgen. En belangrijker nog, ik weet heel goed welke opdrachten er wel en niet bij me passen. Zodat ik jou daar uitstekend mee kan helpen, alleen als ik er ook zelf in geloof. En als het onderwerp me ligt natuurlijk.

Zelfstandig tekstschrijver & Consumentenpsycholoog

Meer weten over mij of met een tekstschrijver aan de slag? Neem contact met me op.

"Heldere en supersnelle communicatie. Teksten voor een goede prijs, snel en op de afgesproken datum opgeleverd. Daarnaast heeft Patrick echt kennis van het schrijven van teksten voor SEO."

Daan de Jong | Verzekeraar.nl

"Ik kan Patrick van harte aanbevelen als SEO tekstschrijver. Na zich in het onderwerp verdiept te hebben schrijft hij kwalitatief goede teksten waarbij hij rekening houdt met de belangrijkste zoektermen."

Anne-Jan Roeleveld | Online Boswachters

“Het is fijn samenwerken met Patrick, omdat hij snel kan schakelen. Ook de copywriting van onze landingspages was bij Patrick in goede handen, daardoor zien we een paar weken later al mooie resultaten. Klasse!"

Niels Meijssen | Fello