Tekstschrijver en consumentenpsycholoog

Over mij: Patrick Wessels

Eigenwijs genoeg om te ondernemen en tot op de bodem uit te zoeken hoe het werkt. Zodat ik dat aan jou kan uitleggen en je daarmee kan helpen. Dat is mijn manier om sterke teksten te schrijven die scoren.

Nieuwsgierig? Check ook m’n LinkedIn-profiel.

15+ jaar ervaring

Noem me senior, expert of specialist. Ik schrijf al 15 jaar voor tal van tevreden klanten. Daarom begrijp ik precies welke woorden jij zoekt. En belangrijker nog, ik weet ook heel goed welke opdrachten er niet bij me passen. Zodat ik jou daarmee kan helpen, alleen als ik er ook zelf in geloof. Ontdek voor welke diensten je me kan inschakelen.

Tekstschrijver, copywriter en consumentenpsycholoog

Samen aan de slag? Neem contact met me op.

"Heldere en supersnelle communicatie. Teksten voor een goede prijs, snel en op de afgesproken datum opgeleverd. Daarnaast heeft Patrick echt kennis van het schrijven van teksten voor SEO."

Daan de Jong | Verzekeraar.nl

"Ik kan Patrick van harte aanbevelen als SEO tekstschrijver. Na zich in het onderwerp verdiept te hebben schrijft hij kwalitatief goede teksten waarbij hij rekening houdt met de belangrijkste zoektermen."

Anne-Jan Roeleveld | Online Boswachters

“Het is fijn samenwerken met Patrick, omdat hij snel kan schakelen. Ook de copywriting van onze landingspages was bij Patrick in goede handen, daardoor zien we een paar weken later al mooie resultaten. Klasse!"

Niels Meijssen | Fello