Wil je een tekst vertalen, bijvoorbeeld van of naar het Engels? Kies voor een professionele tekstschrijver, desgewenst met verstand van SEO. Je zorgt op die manier voor een tekst volgens de huidige richtlijnen zoals Google die hanteert, waardoor de tekst optimaal bijdraagt aan de vindbaarheid van bepaalde pagina’s. Gaat het om te vertalen teksten voor een brochure of een folder? SEO speelt dan natuurlijk geen rol, maar een goede vertaalde tekst is minstens zo belangrijk.

Let op: ik heb sinds kort een nieuwe website. Het design werkt nog niet overal even goed, dus daar wordt aan gewerkt!

Vertaal tekst op basis van kennis

Vertalingen vragen om een goede kennis van zowel de bron- als de uitvoertaal. Woorden vertalen is geen kunst, het is de vertaalde boodschap van een tekst die waarde oplevert. Een te vertalen tekst vraagt om een grondige aanpak, een goede kennis van zaken en natuurlijk een uitgebreide ervaring hiermee. Als tekstschrijver werk ik samen met diverse tolken (Universiteit Maastricht), op basis waarvan je kunt rekenen op uitstekende kwaliteit.

Laat je tekst vertalen in de volgende richtingen:

  • Nederlands naar Engels (NL > ENG)
  • Engels naar Nederlands (ENG > NL)

Kosten van een tekst vertalen

De kosten van een te vertalen tekst hangen sterk af van de inhoudelijke moeilijkheidsgraad en de vertaalrichting waar je naar op zoek bent. Je kunt in ieder geval altijd rekenen op een scherp tarief, dus neem direct contact met me op indien je benieuwd bent naar de mogelijkheden.