Patrick Wessels 12 februari 2012

Een mooi jaar Wessels Teksten

Het mooie van het werk als zelfstandig SEO tekstschrijver is dat er van alles op het pad kan komen en dat aard van de werkzaamheden behoorlijk uiteen kan lopen. Wat dat betreft is het afgelopen jaar een geweldige ervaring geweest en heeft het ervoor gezorgd dat ik diverse uitdagingen aan heb kunnen gaan.

SEO tekstschrijver voor groot en klein

Onder de bedrijfsnaam Wessels Teksten heb ik het afgelopen jaar gewerkt voor eenmanszaken, MKB’ers en ook enkele grote ondernemingen. Met behulp van de wensen van deze diverse opdrachtgevers is er een professionele werkwijze ontstaan, die nieuwe klanten doorgaans op een uitstekende manier aanspreekt. Wat dat betreft zit een SEO tekstschrijver in ieder geval nooit stil en is het heerlijk om mee te deinen op de ontwikkelingen binnen de markt.

Werkwijze SEO tekstschrijver

Ook het tweede jaar is inmiddels op een aangename manier van start gegaan. Ik ben druk bezig met nieuwe opdrachten en heb besloten dat nieuwe klanten desgewenst een proefartikel ontvangen, in plaats van bestaande voorbeelden. Zo weet u direct wat ik voor u kan betekenen en hoe de teksten eruit komen te zien. Het proefartikel wordt alleen bij tevredenheid in rekening gebracht, waardoor er direct een stabiele basis voor een goede samenwerking ligt. Zo zorg ik er als SEO tekstschrijver graag voor dat we samen aan uw doelen werken!