Webshop teksten laten schrijven door een professional? Unieke teksten waarmee je online het verschil maakt. Om jouw bezoekers te informeren, overtuigen en te activeren. Met teksten die scoren op de voor jou belangrijke zoektermen, terwijl de bezoeker natuurlijk altijd op de eerste plaats staat.

 • Webshop teksten door een professional: 10+ jaar ervaring
 • SEO tekstschrijver en consumentenpsycholoog: maximaal overtuigend
 • Geschreven voor 1.500+ tevreden klanten: webshops, websites, etc.
Wat zijn webshop teksten?
 • Sterke webshop teksten
 • Jouw producten hoger in Google
 • SEO tekstschrijver met 10+ jaar ervaring
 • SEO tekstschrijver voor Dekbed Discounter
 • SEO tekstschrijver voor Independer
 • SEO tekstschrijver voor MoneyMonk
 • SEO tekstschrijver voor Relatiegeschenken

Webshop teksten laten schrijven: veelgestelde vragen

Precies weten wat je van een SEO webshop tekst kunt verwachten? Ik leg het je graag uit. Aan de hand van de veelgestelde vragen, of als je me de vragen persoonlijk stelt.

 • - Hoe lang moeten webshop teksten zijn?
 • - Wat maakt de teksten overtuigend?
 • - Waar plaats je webshop teksten?
 • - Heb ik unieke teksten nodig?
 • - Wat zijn de kosten?


Hoe lang moeten webshop teksten zijn?

Hoe lang moeten webshop teksten zijn? Zo’n 150 tot 1.000 woorden is gebruikelijk. Afgestemd op het type pagina waarvoor je de tekst gebruikt. Om het kort en bondig te houden of om juist goed de diepte in te gaan, afhankelijk van wat jouw bezoeker zoekt.

Tip: wil je de diepte in met jouw teksten? Vertel een waardevol verhaal, bijvoorbeeld aan de hand van veelgestelde vragen. Waar je naar kunt verwijzen vanuit je e-mails. Handig, om het niet steeds opnieuw uit te moeten leggen.

Wat maakt de teksten overtuigend?

Webshop teksten schrijven die overtuigen? Kruip in het hoofd van jouw klant en bezoeker. En bepaal wat ze belangrijk vinden, om een tekst te schrijven die daar goed op aansluit. Terwijl je rekening houdt met de belangrijke zoektermen.

Je overtuigt online door goed te achterhalen wat jouw bezoeker echt belangrijk vindt. En om dat vervolgens op te schrijven of mij daarmee te briefen. Bijvoorbeeld door daar (ook) vanuit de psychologie goed over na te denken.

Waar plaats je webshop teksten?

Waar plaats je de SEO tekst voor de webshop? Gebruik de productpagina's, de categoriepagina's, een kennisbank of een blog om jouw content te publiceren. Altijd binnen de eigen website, zodat de webshop teksten die je laat schrijven bijdragen aan de SEO-waarde die je wilt opbouwen.

Tip: zorg tussen de verschillende pagina's voor de belangrijke onderlinge links. De pagina's versterken dan elkaar, waardoor je de vindbaarheid van de webshop als geheel verder kunt verbeteren.

Heb ik unieke teksten nodig?

Ja, gebruik altijd unieke webshop teksten. Om het beter te doen dan je concurrenten en om dubbele content te voorkomen. Belangrijk, als je er met de teksten voor jouw bezoekers voor wilt zorgen dat ook Google je daarvoor zal belonen.

De gouden stelregel is dat je unieke teksten gebruikt voor alle inspanningen waarmee je de vindbaarheid wilt verbeteren. Dat geldt dus voor alle webshop teksten, behalve als je die gebruikt als een mobiele versie of een printvriendelijke uitvoering van de pagina die je publiceert.

Wat zijn de kosten?

Wat kost het om webshop teksten te laten schrijven? Een SEO tekstschrijver hoeft niet duur te zijn. En begin bijvoorbeeld met de (hoofd)categorieën, om daarna ook de subcategorieën en de filters of producten uit te werken.
Tip: vraag altijd een offerte aan voor het totaal van alle webshop teksten. De makkelijkste manier om op de totale kosten te besparen.

Zelfstandig SEO tekstschrijver in een team van specialisten

Onlinemarketingbureaus | Linkbuilders | Designers

Webshop teksten laten schrijven

Wil je webshop teksten laten schrijven en zoek je daarvoor een SEO tekstschrijver? Ik help je jouw bezoekers te overtuigen, terwijl we natuurlijk werken aan de vindbaarheid van je webwinkel.

 

Met specifieke termen voor jouw producten en meer algemene termen voor de categorieën of oplossingen. Waarmee je hoger in Google komt, dankzij unieke teksten voor jouw webshop.

Sterke webshop teksten laten schrijven of vragen voor een SEO tekstschrijver? Gebruik het online contactformulier, dan neem ik snel contact met je op.

"Heldere en supersnelle communicatie. Teksten voor een goede prijs, snel en op de afgesproken datum opgeleverd. Daarnaast heeft Patrick echt kennis van het schrijven van teksten voor SEO."

Daan de Jong | Verzekeraar.nl

"Ik kan Patrick van harte aanbevelen als SEO tekstschrijver. Na zich in het onderwerp verdiept te hebben schrijft hij kwalitatief goede teksten waarbij hij rekening houdt met de belangrijkste zoektermen."

Anne-Jan Roeleveld | Online Boswachters

“Het is fijn samenwerken met Patrick, omdat hij snel kan schakelen. Ook de copywriting van onze landingspages was bij Patrick in goede handen, daardoor zien we een paar weken later al mooie resultaten. Klasse!"

Niels Meijssen | Fello