Patrick Wessels 01 april 2011

SEO Tekstapplicatie

Een unieke SEO tekstapplicatie; dat klinkt werkelijk fantastisch, is het niet? Maar welke datum is het vandaag eigenlijk? U weet waarschijnlijk al genoeg en inderdaad: u bent het slachtoffer geworden van de 1-aprilgrap van Wessels Teksten. U kunt hier dus ook geen testversie downloaden, want het product is op dit moment simpelweg niet te ontwikkelen, zeker niet door een zelfstandige, professionele tekstschrijver.
Op SiteDeals las u over een unieke SEO tekstapplicatie (screenshot) en zag u waarschijnlijk de gouden bergen in de verte al opdoemen. Een dergelijke tekstapplicatie die teksten in foutloos Nederlands aan de hand van een aantal keywords op kan stellen; dat zou toch ideaal zijn? Het is natuurlijk veel te mooi om waar te zijn en daarom dan ook schier onmogelijk. Een dergelijke applicatie die ook nog eens volledig unieke teksten oplevert voor iedereen die er gebruik van wil maken zal nog tientallen jaren op zich laten wachten en is daarom natuurlijk al helemaal niet ontwikkeld door een eenmansbedrijf als Wessels Teksten. Desalniettemin was u niet de enige die erin trapte en geloofde dat het moment waarop we geen professionele tekstschrijvers meer nodig hebben wellicht was aangebroken.
In totaal heb ik maar liefst 14 reacties en aanvragen mogen ontvangen, die ik u natuurlijk niet wil onthouden. Hier volgen er een aantal om te zien dat u echt niet de enige bent die zich op het moment bedonderd voelt:
Helaas, pindakaas
Het meest opvallende aan het geheel vind ik dat er niemand is geweest die in zijn of haar reactie de deadline, die lag aan het eind van deze werkweek (1 april dus), herkende als een teken aan de wand. Unieke teksten op basis van een stukje software zijn helaas natuurlijk nog helemaal niet mogelijk, waardoor u gewoon contact met mij op kunt nemen wanneer u professionele (SEO) teksten nodig heeft. Om een te grote teleurstelling te voorkomen zal een ieder die zo goedgelovig was tot en met 31 maart in te gaan op mijn aanbieding een eenmalige korting van €15 krijgen op een opdracht van minimaal 1.000 woorden. Daarnaast is het wellicht een goed idee om volgend jaar de datum in de gaten te houden wanneer u een aanbod tegenkomt dat eigenlijk veel te mooi is om waar te zijn. Ik hoor graag van u!