Patrick Wessels 02 juni 2012

Wessels Teksten en TRILUX LEDsRUN

Als SEO tekstschrijver schrijf ik allereerst natuurlijk om websites en bedrijven te helpen hun vindbaarheid binnen zoekmachines te vergroten. Daarnaast werk ik regelmatig mee aan projecten waarbij een goed doel centraal staat, om zowel de kwaliteit van de tekstuele onderdelen te optimaliseren, als bij te dragen aan de vindbaarheid. Een goed voorbeeld van een dergelijk project is TRILUX LEDsRUN. Men heeft me gevraagd de folder tekstueel op orde te maken, de website op de lange(re) termijn in de gaten te houden en daarnaast een mailing te verzorgen.

Wat is LEDsRUN?

LEDsRUN is een initiatief van een aantal enthousiaste hardlopers binnen TRILUX, die hun hobby op een uitstekende manier hebben weten te combineren met een goed doel. Sinds 2008 lopen zij wedstrijden in Nederland en daar buiten, om geld op te halen voor een goed doel. Men is ooit gestart met het steunen van de Lornah Kiplagat Foundation, waarvoor €1.500 werd opgehaald. Afgelopen jaar heeft men gelopen voor KIKA, de stichting die alles in het werk stelt kinderkanker de wereld uit te helpen en zo goed mogelijk te behandelen. Men is er in 2011 in geslaagd om een prachtig bedrag van €10.000 bij elkaar te lopen voor deze stichting, die het volledig van vrijwilligers moet hebben.

Deelnemen aan LEDsRUN

LEDsRUN staat open voor iedereen en kan alle steun gebruiken. Iedereen mag meelopen met het team, maar daarnaast is er natuurlijk ook behoefte aan hulp van mij, als een schrijver van SEO webteksten, mailings en folders. Verder is het mogelijk om als bedrijf mee te sponsoren, of een donatie te doen en daarmee vriend van TRILUX LEDsRUN te worden. Steun KIKA en help bij te dragen aan hun slogan: kinderen kankervrij!